MartinHandberg

Martin Rytter Handberg

MartinHandberg


Beskrivelse

Jeg er såmænd en lidenskabelig læser af lækker litteratur, og det skriver jeg stundom om på egen side 'litteraturlinjer'.

http://litteraturlinjer.dkAnmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Den underjordiske jernbane
Det kører på skinner
Det kører på en underfundig måde på skinner for Amerika i 1860’erne, for der er bomuld nok at sælge, mens der sandelig også er slaver at hidkalde til det slidsomme arbejde, hvor døden lurer i mørket, og hvor angst er det daglige selskab sammen med ydmygelsens lussinger.
Læs mere her: ...
Varamo¤Litteraturkonferencen
Lækker litteraturlidenskab
César Aira bruger hverken mange sider eller mange ord på at ramme nøjagtigt det, han har på hjerte. Det ændrer ikke på, at hans fortællinger er store og med dybde. 
Jeg takker Forlaget Tiderne Skifter for denne samling af lækre fortællinger, to stk.: Varamo og Litteraturkonferencen, for her...
Austerlitz
Mageløs erindring
Sebald har med denne bog ramt nerven i en spændende historie, der omhandler Jacques Austerlitz.
 
Denne roman satte tyskeren på forfatterlandkortet, og den er blevet læst vidt og bredt og står som et decideret dokumentarisk forhold omkring vidnesbyrdlitteraturen omkring Holocaust og Anden ...


Varen blev lagt i din kurv