Mette

Mette D.B.

Mette


Beskrivelse

Jeg har haft studiejob i Arnold Busck i Købmagergade siden november 2010.
Jeg er meget glad for at læse, og jeg ender (næsten) altid med at købe en bog med hjem, hver gang jeg er på arbejde, så det er ikke svært at gætte, hvor det meste af min løn bliver brugt henne.

Jeg har altid læst meget, og jeg er ikke voldsomt kritisk i mine valg af bøger. Mange af de bøger, jeg kaster mig over, får jeg anbefalet af mine kolleger, og lige pludselig er jeg i gang med en genre, som jeg ikke havde gættet ville være noget for mig.

Jeg er tilhænger af mange forskellige forfattere, bl.a. James Dashner (den nyeste ynglingsforfatter), Nick Hornby, Erlend Loe, Ken Follett, Per Petterson, Kirstin Marja Baldursdottir og mange, mange andre.
Blogindlæg Det bliver der sagt...


29/03-2013 - 14:43
0 kommentarer
Der Verehrer

Charlotte Links "Der Verehrer" er den første tyske bog, jeg har læst siden gymnasiet. Og det er også den længste. 

28/11-2012 - 12:32
0 kommentarer
Beautiful Creatures

Siden jeg er begyndt at befinde mig forholdsvis meget i børnebogsafdelingen på min højtskattede arbejdsplands, følte jeg, at jeg skyldte mig selv at læse noget af det nyere litteratur, som den afd

27/11-2012 - 16:10
0 kommentarer
"Dårlig karma"

Med min nyligt overståede læsning af David Safiers "Dårlig karma" kan jeg ´nu også anbefale en tysk bog, som en af mine kolleger påpegede, da jeg skulle udvælge et par bøger til sommerferielæsningAnmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.


Varen blev lagt i din kurv