Millea

Mille Andersen

Millea
Læseliste

af Jan-Philipp Sendker
249,95 kr.
Udsolgt i webbutik
af Khaled Hosseini
79,95 kr.
Læg i kurv
af Carlos Ruiz Zafón
299,95 kr.
Udsolgt i webbutik

Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Himlens fange
En lille tur til Barcelona
Ifølge Zafón kan man sagtens læse de tre bøger i serien i tilfældig rækkefølge, for han mener at den overordnede sammenhæng ikke lader sig forstyrre af rækkefølgen. Dog glemmer han at påpege at man som læser får følelsen af ikke at være blevet præsenteret ordentligt for personerne, hvis man - som...
En cyklende dame i Kashgar
Så meget cykler hun altså heller ikke
Men titlen fanger alligevel sammenhængen i bogen ret godt, selvom der går noget tid før dette bliver tydeligt. Fortællingen springer frem og tilbage mellem Evangelines dagbog i Kashgar i 1920'erne og Friedas liv i London i nutiden. Indimellem er citeret små stykker af Evangelines rejsesk...
HOSSEINI,KHALED, OG BJERGENE GAV GENLYD
Fantastiske personer
Virker umiddelbart meget som en novellesamling der hænger sammen på grund af en tydelig rød tråd og spændende personer der krydser hinanden på deres vej. Af samme årsag mindede den mig meget om Katrine Marie Guldagers "København", en novellesamling jeg elskede.
Og måske havde det i vir...


Varen blev lagt i din kurv