Ole K. Ersgaard

Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD

Ole K. Ersgaard
Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Marcus Knuth
Bør læses før d. 5. juni
Marcus Knuth skildrer sin tilgang til politik på en meget ærlig facon. Han vinder ved nærmere bekendtskab - selvom man ikke skulle være Venstrevælger. Men er man det vil det mest logiske være, at sætte sit kryds ved denne kandidat, der nok ville have været en større gevinst for Nye Borgerlige. Ha...
Schlüters politiske testamente
Absolut anbefalelsesværdig
Bogen er skrevet af journalisten og direktør for Samvirkende Købmænd John Wagner, der tidligere bl.a. har været generalsekretær for Det Konservative Folkeparti.
Bogen giver et godt indblik i de problemer som Danmark stod med, da Socialdemokratiets statsminister Anker Jørgensen gav op i 1982. Og ...
Europas undergang
Fremragende...
Der er givetvis ganske mange politikere, og andre, der har været med til at fremme immigrationen til Europa de sidste 45 år, der ville ønske - at denne bog aldrig var blevet udgivet.
Hvorfor?
De har svigtet Europa.
Den politiske klasse m.fl. i Europa har nemlig intet lært af historien. Europa...


Varen blev lagt i din kurv