Ole K. Ersgaard

Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard MDM, PD

Ole K. Ersgaard
Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Skyggedanseren
Skyggedanseren: Køb den. Læs den. Det fortjener den!
 
En livsglad muslimsk pige ændrer personlighed. Hun har tidligere været livsglad, nysgerrig og  foretagsom, men ændrer sig til det modsatte i løbet af kort tid. Hun spiser næsten intet.
Og hvorfor mon?
Det er skrappe sager, der bliver rullet op.
Hovedpersonen er (i 1994)  en m...
Alis danmarkshistorie
Pligtlæsning!
"I bogen Ali´s Danmarkshistorie (2019) fortæller forfatteren (Ali Aminali, der er født 1982 i Iran og kom som flygtning til Danmark i 1987), hvordan og hvorfor hans egen og familiens integration blev en succes. 
Men også, hvorfor det er gået og går så galt for mange andre. 
...
De lærdes tyranni
Absolut anbefalelsesværdig
Kaare Dybvad Bek sætter fokus på de gigantiske samfundsmæssige ændringer - som “de lærde” har forårsaget i Danmark. Bl.a.:
Indvandring
Og det er ikke kun De Radikale, der er skurken i den udvikling, der har (og har haft) voldsomme negative konsekvenser for det folkelige Danmark.
Ve...