Stine-anbefaler-gerne

Stine Nielsen Østergaard

Stine-anbefaler-gerne


Beskrivelse

Her er det vist ret sikkert at sige at "Jeg har en bred smag"!
Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har arbejdet i diverse institutioner som pædagog, souschef og konstitueret leder gennem 14 år. For tre år siden sadlede jeg om og fik arbejde i Arnold Busck.
OG JEG HAR IKKE FORTRUDT!Ikke et sekund.Bøger er jo fantastiske! og efter et helt liv som bognørd, kan jeg STADIG ikke få nok af læsestof.Krimi, historie, børnebøger, fagbøger og jeg kunne blive ved.
Ud over det besidder jeg en stor mængde fuldstændig ubrugelig viden... Hvorfor hedder Bubber Bubber? Hvad mon Tolkin tænkte da han skrev Ringenes Herre? Hvornår skal dit barn kunne pludre? Hvis du godt kan li` Dan Brown, hvad kan du så ellers læse? Er det rigtigt at sang stimulere dit barns sproglige udvikling? Hvem er Vitello i virkeligheden?Sluttede 2 verdenskrig kun fordi Hitler sov over sig? Og hvad skal du købe til onkel Knud der fylder 70 år på lørdag?

God fornøjelse-
Stine :-)Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

Pans hemmelighed
En bogserie der virkeligt fænger!
 Michael Katz Krefeld har ud over at arbejde som manuskript forfatter (Blandt andet på "Rejseholdet" og "Ørnen"), og oversætter også forfattet disse tre bøger: "Før storm", "Pans hemmelighed" og "protokollen" (4 bog "Sort sne falder"...
Suffløren
Så kan du godt spænde sikkerhedsselen!!
Her har du at gøre med en hæsblæsende krimi/thriller hvor du nogen gange må snappe lidt efter vejret.
Ondskab kommer i mange indpakninger og i denne bog betræder vi nye lande.
I en skov finder politiet en grav med et barns afhuggede arm. Efter nærmere eftersyn dukker flere arme op og politiet s...


Varen blev lagt i din kurv