Susann Krebs

Susann Krebs

Susann Krebs
Anmeld bog

Har du haft læseoplevelser, som du ønsker at dele med andre, kan du nemt og hurtigt gøre det her på arnoldbusck.dk.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du først være logget ind med din brugerprofil.

Derefter finder du den bog, du ønsker at anmelde. Når du har åbnet siden med den ønskede bog, scroller du ned til sektionen "Skriv anmeldelse" nedenunder selve bogbeskrivelsen og forfatterportrættet. Her finder du et lille tekstfelt, hvor du kan skrive din anmeldelse af bogen, give bogen hjerter, samt markere, om det er en bog, du vil anbefale andre at læse.

Når du er færdig med din anmeldelse, er det blot at trykke på knappen "Gem anmeldelse". Din anmeldelse er nu tilføjet bogens side.

Du kan altid senere rette i dine anmeldelser.anmeldelser Seneste bruger anmeldelser

DARK MATTER
Hæsblæsende spændende
Dark Matter er et virkeligt tankevækkende bud på en fremtidsroman og er svær at lægge fra sig pga den gode historie om hvad de afgørende valg, vi træffer i livet, kunne have betydet, hvis vi havde valgt anderledes. Og samtidig er det en smuk kærlighedshistorie.
Kvinden før
Mega pageturner
Den her bog blæste jeg igennem nærmest i eet stræk, sikke en pageturner. Godt skruet sammen, super plot med Fifty Shades-agtige undertoner. Slutningen var måske ikke lige så overraaskende som jeg havde håbet på....
KÆRLIGHED FOR VOKSNE
DEN var spændende!
Jeg havde ventet i spænding på Anna Ekbergs anden bog og blev bestemt ikke skuffet! Rystende spænding og absolut skræmmende domestic mega noir.


Varen blev lagt i din kurv