Side om side hos Arnold Busck i Købmagergade

SIDE OM SIDE hos Arnold Busck i Købmagergade er en hyggelig aften i godt selskab. I de stemningsfulde omgivelser på Købmagergade bliver der lagt op til samtale, diskussion og fortælling, når forfattere, debattører, interviewere og besøgende mødes SIDE OM SIDE på 1. sal. Hvert arrangement er bygget op omkring et tema eller en aktuel udgivelse, som danner rammen for en hyggelig og inspirerende aften.

Hvert arrangement varer omkring 45 minutter, starter kl. 17.00 og er naturligvis gratis.

 

Program januar/februar 2020

Sara Omar - 14. januar
Mød Sara Omar til en snak om sin nye bog, den barske og rørende Skyggedanseren, og om hvordan hendes historie og litteratur er en øjenåbner for mange. Sara Omar er denne aften i samtale med pressechef på Politikens Forlag Camilla Høy.

Værsgo – en aften med Kim Larsen - 24. januar
Glæd dig til en aften i selskab med en af de største danske musikere, når Klaus Lynggaard og Søren E. Jensen mødes side om side til en snak om Kim Larsen og hans sange – både de kendte og de mindre kendte.

Kærlighedens kringlede veje - 14. februar
Glæd dig til en aften i kærlighedens tegn, når vi byder velkommen til debattør og oversætter Nazili Kivi forfatter Mette Moestrup og forfatter Kristina Stoltz. Udgangspunktet er kærligheden og dens kringlede vildvele.

USA’s skyggesider - 20. februar
Mød fotograf Jacob Holdt og forfatter og journalist Sara Maria Glanowski til en spændende snak om USA, samfundets skyggesider og et land i kamp og forandring.

 

 

3. december 2019

Mød Linse, der i Jeg bliver ældre – og det gør ikke noget ærligt og åbenhjertigt fortæller om de begivenheder, der har vendt op og ned på hendes liv de seneste år. Linse er denne aften i samtale med journalist og medforfatter til bogen Michael Holbek.

26. november 2019

Glæd dig til en aften i godt selskab med forfatter og tegner Roald Als, der er aktuel med sin biografi Håndtegner. Roald Als er denne aften i samtale med journalist Bjarne Schilling.

14. november 2019

Mød to af tiden stærkeste forfattere, når Kim Leine og Katrine Engberg mødes til en snak om gengangere, ondskab og Kim Leines nye horrorroman, Dansk Standard.

22. oktober 2019

Glæd dig til en aften i selskab med Henrik Ibsen og Et dukkehjem, når Merete Pryds Helle fortæller om sin nye roman Nora, hvori hun udfolder hele historien om en af teaterhistoriens mest berømte kvinder. Oplæsning af Sofie Gråbøl.

3. oktober 2019

Glæd dig til en aften i godt selskab med fire stærke kvinder om et af kvindelivets store tabuer: overgangsalderen. Forfatter Sanne Gottlieb interviewer, og Anna Thygesen, Dorthe Kandi og Karin Jagd sidder i panel.

18. september 2019

Glæd dig til en aften side om side med Bent Meier Sørensen og Kaspar Colling Nielsen i samtale om, hvad mennesket bag skærmen er blevet til, hvilken kultur vi ønsker at styrke og videregive til kommende generationer, og hvilket liv vi ønsker at leve.

3. september 2019

Glæd dig til en spændende aften i vikingernes tegn, når arkæolog, forfatter og museumsinspektør Jeanette Varberg mødes side om side med fantasyforfatter Malene Sølvsten til en snak om vikinger, magtkampe og brugen af arkæologiske fund.

25. juni 2019

Glæd dig til en aften i selskab med Rune Lykkeberg, der i bogen Vesten mod Vesten ser nærmere på den kulturhistorie, som er konteksten for det 21. århundredes politiske kriser i Vesten. Rune Lykkeberg er denne aften i samtale med journalist Jan Hedegaard

12. juni 2019

Oplev Jørgen Leth i samtale med Bente Klarlund om digtsamlingen Det bliver ikke væk og det at blive gammel og få sorte huller i hukommelsen.

4. juni 2019

Glæd dig til en aften i selskab med Rane Willerslev, der i bogen Rygrad og rummelighed opfordrer til nytænkning og kreativitet.

22. maj 2019

Mød Peter Øvig Knudsen til en personlig snak om depression, menneskets skrøbelighed og en vigtig del af dansk psykiatris historie. Med udgangspunkt i hans nye bog Min mor var besat – da jeg mødte depressionens dæmon.

14. maj 2019

Glæd dig til en aften i selskab med en af tidens største forfattere, når Jo Nesbø gæster Arnold Busck til en snak om antihelten Harry Hole. Jo Nesbø interviewes denne aften af forfatter Jesper Stein.

7. maj 2019

Glæd dig til en aften med Astrid Lindgren fyldt med gode historier, når forfatter Jens Andersen og Jette Glargaard mødes side om side til en snak om Astrid Lindgren og bogen Jeg har også levet!

24. april 2019

Glæd dig til en aften side om side med Anders Morgenthaler og Marie Louise Tüxen, der står bag den hæsblæsende og rablende skøre roman Helle Erobreren.

9. april 2019

Glæd dig til en aften side om side med fotograf Henrik Saxgren og forfatter og kunsthistoriker Hans Edvard Nørregård-Nielsen, der med tekst og billeder tager os med til Tøndermarsken – et unikt stykke af Danmark længst ude mod Vesterhavet.

3. april 2019

Glæd dig til en spændende aften i selskab med en af verdenslitteraturens største forfattere, når forfatter og kritiker Bo Tao Michaëlis og journalist Jan Hedegaard mødes side om side til en samtale om Ernest Hemingway og hans litterære værk.

21. marts 2019

Få et ærligt indblik i to familiers erfaringer med stoffer, når Julius Mygind Mühlausen, Magnus Trampe Broch, Lise Mühlausen, Stine Trampe Broch og Peter Mygind fortæller om stofmisbrug og hvordan vi får skabt en god dialog med vores unge.

6. marts 2019

Denne aften kan du glæde dig til en spændende aften om litteraturens fortolkning og brug af nordisk mytologi og vikinger, når forfatterne Lasse Holm og Anne-Marie Vedsø Olesen mødes side om side.

21. februar 2019

Glæd dig til en spændende og lærerig aften i godt selskab med Nina Askov, der er aktuel med bogen ”Kørekort til kærligheden”.

14. februar 2019

I anledning af Valentinsdag den 14. februar har vi inviteret fire stærke kvinder forbi til en snak om kærlighed. Mød Leonora Christina Skov, Mathilde Walter Clark, Line Kjeldsen Jensen og Hanne Højgaard Viemose til en spændende samtale om kærlighedens veje og vildveje.

28. november 2019

Glæd dig til en spændende aften i selskab med den prisvindende højenergifysiker Holger Bech Nielsen, der i Teorien Om Alt tager os med tilbage til altings begyndelse. Holger Bech Nielsen er denne aften i samtale med journalist og medforfatter til bogen, Jonas Kuld Ratje.

 

18. november 2019

Mød Søren Pind og Rufus Gifford til en vedkommende snak om national og international politik i en tid, hvor det politiske landskab er under stadig forandring.

31. oktober 2019

Glæd dig til en underholdende aften i selskab med Anders Hemmingsen til en snak om alle de irriterende ting i hverdagen, som du med garanti også hader!

10. oktober 2019

Glæd dig til en spændende aften i naturens tegn, når biolog og naturformidler Anders Kofoed deler ud af sin begejstring og kærlighed til Danmarks forunderlige og fantastiske dyr og planter.

26. september 2019

Tag børnene med til en spændende og lærerig aften i videnskabens tegn, når Maria Jarjis og Johan Olsen mødes til en snak om naturvidenskaben i hverdagen og hvordan vi sammen kan udforske vores forunderlige verden.

11. september 2019

Kom ind og hør Kristian Bang Foss fortælle om sin nye bog "Frank vender hjem" i samtale med journalist Troels Heeger. Han har tidligere udgivet "Døden kører Audi" og "Stormen i 99".

27. august 2019

Glæd dig til en spændende aften side om side med Hans Petter Hougen og journalist Stine Bolther til en snak om livet som retsmediciner og bogen Udenfor skinner solen - en retsmediciners erindringer.

18. juni 2019

Glæd dig til en aften i selskab med Josephine Kuhn og Nanna Elizabeth Hovgaard, der står bag podcasten Fries Before Guys og bogen En som os.

6. juni 2019

Glæd dig til en aften om tiden før pornografiens frigivelse, når forfatter Frederik Strand og journalist Tommy Heisz mødes side om side til en snak om bogen De forbudte billeder.

28. maj 2019

Glæd dig til en spændende aften i selskab med ernærings- og træningsekspert Michelle Kristensen, der er aktuel med bogen Ny krop på 4 uger.

15. maj 2019

Glæd dig til en aften side om side med Gitte Holtze og Maise Njor til en snak om bogen Jeg lever og om at vandre sig ud af en krise.

 

10. maj 2019

Mød speciallæge Imran Rashid og stressekspert Rikke Maj Thauer til en spændende snak om digital manipulation og sociale mediers helbredsmæssige konsekvenser.

30. april 2019

Glæd dig til en aften med Forlaget Sidste Århundrede, når redaktørerne fra mikroforlaget fortæller om den oversete litteratur, der især rummer det excentriske, det ekspressionistiske og det groteske.

16. april 2019

Elsebeth Egholm er en af Danmarks største krimiforfattere, og vi glæder os meget til at byde hende velkommen denne aften, hvor hun interviewes af journalist og forfatter Birgitte Bartholdy.

5. april 2019

Mød advokat og tidligere anklager Jakob Buch-Jepsen i samtale med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe om den nye bog ”Jeg som anklager", der på godt og ondt giver os indsigt i livet som anklager.

 

29. marts

Glæd dig til en spændende og lærerig aften side om side med Lasse Thomas Edlev, der er aktuel med bogen "Naturterapi", hvori han guider dig til at finde ro og styrke i naturen.

 

14. marts 2019

Glæd dig til en aften med Morten Pape side om side med tv- og radiovært Iben Maria Zeuthen i samtale om hans bøger "Planen" og "Guds bedste børn".

 

27. februar 2019

Glæd dig til en spændende aften i selskab med Kaspar Colling Nielsen og Anne Lise Marstrand-Jørgensen til en samtale om mennesket i eksistentiel krise.

18. februar 2019

Glæd dig til en festlig aften i selskab med Bertel Haarder, når vi inviterer til fællessang og politiske anekdoter fra de seneste 35 år i dansk politik.

 

8. februar 2019

Denne aften er Ingrid og Joachim Wall i samtale med tidligere efterforsker og drabschef Jens Møller Jensen om, hvordan man kommer videre efter det frygteligste, der kan overgå et menneske.

Varen blev lagt i din kurv