Side om side hos Arnold Busck i Købmagergade

 

23. januar 2019

Glæd dig til årets første Side om side, hvor vi byder velkommen til Puk Elgård, der er aktuel med sin nye bog "Se mor, jeg danser". 

1. februar 2019

Denne aften byder på personlige anekdoter, oplysende forskning og spændende snakke side om side med Bente Klarlund og Ritt Bjerregaard, der er aktuel med "Gå-bogen". 

14. februar 2019

I anledning af Valentinsdag den 14. februar har vi inviteret fire stærke kvinder forbi til en snak om kærlighed. Mød Leonora Christina Skov, Mathilde Walter Clark, Line Kjeldsen Jensen og Hanne Højgaard Viemose til en spændende samtale om kærlighedens veje og vildveje.

21. februar 2019

Glæd dig til en spændende og lærerig aften i godt selskab med Nina Askov, der er aktuel med bogen ”Kørekort til kærligheden”.

6. marts 2019

Denne aften kan du glæde dig til en spændende aften om litteraturens fortolkning og brug af nordisk mytologi og vikinger, når forfatterne Lasse Holm og Anne-Marie Vedsø Olesen mødes side om side.

21. marts 2019

Få et ærligt indblik i to familiers erfaringer med stoffer, når Julius Mygind Mühlausen, Magnus Trampe Broch, Lise Mühlausen, Stine Trampe Broch og Peter Mygind fortæller om stofmisbrug og hvordan vi får skabt en god dialog med vores unge.

3. april 2019

Glæd dig til en spændende aften i selskab med en af verdenslitteraturens største forfattere, når forfatter og kritiker Bo Tao Michaëlis og journalist Jan Hedegaard mødes side om side til en samtale om Ernest Hemingway og hans litterære værk.

9. april 2019

Glæd dig til en aften side om side med fotograf Henrik Saxgren og forfatter og kunsthistoriker Hans Edvard Nørregård-Nielsen, der med tekst og billeder tager os med til Tøndermarsken – et unikt stykke af Danmark længst ude mod Vesterhavet.

24. april 2019

Glæd dig til en aften side om side med Anders Morgenthaler og Marie Louise Tüxen, der står bag den hæsblæsende og rablende skøre roman Helle Erobreren.

7. maj 2019

Glæd dig til en aften med Astrid Lindgren fyldt med gode historier, når forfatter Jens Andersen og Jette Glargaard mødes side om side til en snak om Astrid Lindgren og bogen Jeg har også levet!

14. maj 2019

Glæd dig til en aften i selskab med en af tidens største forfattere, når Jo Nesbø gæster Arnold Busck til en snak om antihelten Harry Hole. Jo Nesbø interviewes denne aften af forfatter Jesper Stein.

22. maj 2019

Mød Peter Øvig Knudsen til en personlig snak om depression, menneskets skrøbelighed og en vigtig del af dansk psykiatris historie. Med udgangspunkt i hans nye bog Min mor var besat – da jeg mødte depressionens dæmon.

29. januar 2019

Fotograf Henrik Saxgren og forfatter Kim Leine fortæller anekdoter fra livet på kanten i Grønland. 

8. februar 2019

Denne aften er Ingrid og Joachim Wall i samtale med tidligere efterforsker og drabschef Jens Møller Jensen om, hvordan man kommer videre efter det frygteligste, der kan overgå et menneske.

18. februar 2019

Glæd dig til en festlig aften i selskab med Bertel Haarder, når vi inviterer til fællessang og politiske anekdoter fra de seneste 35 år i dansk politik.

 

27. februar 2019

Glæd dig til en spændende aften i selskab med Kaspar Colling Nielsen og Anne Lise Marstrand-Jørgensen til en samtale om mennesket i eksistentiel krise.

14. marts 2019

Glæd dig til en aften med Morten Pape side om side med tv- og radiovært Iben Maria Zeuthen i samtale om hans bøger "Planen" og "Guds bedste børn".

 

29. marts

Glæd dig til en spændende og lærerig aften side om side med Lasse Thomas Edlev, der er aktuel med bogen "Naturterapi", hvori han guider dig til at finde ro og styrke i naturen.

 

5. april 2019

Mød advokat og tidligere anklager Jakob Buch-Jepsen i samtale med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe om den nye bog ”Jeg som anklager", der på godt og ondt giver os indsigt i livet som anklager.

16. april 2019

Elsebeth Egholm er en af Danmarks største krimiforfattere, og vi glæder os meget til at byde hende velkommen denne aften, hvor hun interviewes af journalist og forfatter Birgitte Bartholdy.

30. april 2019

Glæd dig til en aften med Forlaget Sidste Århundrede, når redaktørerne fra mikroforlaget fortæller om den oversete litteratur, der især rummer det excentriske, det ekspressionistiske og det groteske.

10. maj 2019

Mød speciallæge Imran Rashid og stressekspert Rikke Maj Thauer til en spændende snak om digital manipulation og sociale mediers helbredsmæssige konsekvenser.

15. maj 2019

Glæd dig til en aften side om side med Gitte Holtze og Maise Njor til en snak om bogen Jeg lever og om at vandre sig ud af en krise.

 

 

27. november 2018

Mød skuespiller Susse Wold, der er aktuel med erindringsbogen "Bevægelse". 

14. november 2018

Glæd dig til SIDE OM SIDE med Alberte Winding, der interviewes om sin nye erindringsbog "Kastevind". 

6. november 2018

Forfatter og debattør Carsten Jensen fortæller om de to nye bøger i sin debatserie: "Kældermennesker" og "Mod stjernerne".

3. oktober 2018

Mød journalist Abdel Aziz Mahmoud, der sammen med sin mor, Souad Taha, fortæller om deres nye bog ”Fra Libanon til Lærkevej – samtaler vi aldrig har haft”.

28. september 2018

Glæd dig til en aften i godt selskab med Peter Høeg - en af dansk litteraturs helt store stemmer. 14. september udkommer ”Gennem dine øjne”, der er en roman om venskab og kærlighed – og hvad der skal til for at mennesker virkelig kan mødes.

20. september 2018

Glæd dig til en spændende aften i selskab med Morten Pape og Aydin Soei. Morten Pape har netop udgivet sin anden bog "Guds bedste børn", der tager tråden op fra debutromanen "Planen". Sociolog og journalist Aydin Soei er aktuel med bogen "Omar - og de andre", og sammen vil de to forfattere snakke om unge mænd, medborgerskab og svigt. 

 

23. august 2018

Kom med til sæsonens første SIDE OM SIDE, hvor vi har inviteret indretningsekspert Katrine Martensen-Larsen forbi til en snak om personlig indretning og hende nye bog "MOODS".

7. juni 2018

Olga Ravn i samtale med Leonora Christina Skov om "De ansatte", "Den, der lever stille", genrelitteratur og feminisme. 

24. maj 2018

Sara Omar interviewes om sin baggrund og opvækst, og om hvordan hun ser sin bog Dødevaskeren brugt i debatten i Danmark.

3. maj 2018

Kim Leine er aktuel med opfølgeren til den prisbelønnede "Profeterne i Evighedsfjorden". Denne aften interviewes Kim Leine af Signe Zacher Carlsen om den nye bog, "Rød mand/sort mand".

18. april 2018

Mød Jesper Wung Sung og hør ham fortælle om romanen "En anden gren", der er historien om Jespers egne oldeforældre. Bogen indbragte ham for nyligt De Gyldne Laurbær - Boghandlernes Litteraturpris. 

20. marts 2018

ABANDONED / FORLADTE STEDER I VERDEN

Mød Jan Elhøj og Morten Kirckhoff, der denne aften inviterer os med indenfor i en visuel verden af forladte steder, hvor tiden er gået i stå. 

 

23. november 2017

Imran Rashid og Anette Prehn kaster med et glimt i øjet et nådesløst blik på de (u)vaner vi har fået bygget op siden smartphonens indtog for bare 10 år siden.

Klik på banneret for at læse mere og tilmelde dig.

30. oktober 2017

Jan Grarup har i sin bog dokumenteret 3 årtiers død, ødelæggelse og menneskeskæbner forårsaget af krig. Denne aften gæster Jan Grarup SIDE OM SIDE i samtale med journalist Bo Søndergaard, der ofte har rejst med Jan Grarup rundt i verdens krigszoner.

Klik på banneret for at læse mere og tilmelde dig 

21. juni 2017

Vi har været så heldige at få besøg af Ritt Bjerregaard og Hanne-Vibeke Holst til denne SIDE OM SIDE – hvor de vil fortælle om bogen LIVSMODIGs tilblivelse og dykke ned i de mange emner i bogen.

1. juni 2017

21. november 2018

Glæd dig til en aften i godt selskab med Annisette. For første gang præsenteres i bogen "Ild og frihed" den fulde historie om det legendariske band The Savage Rose. 50 års dansk kultur- og musikhistorie fortalt af Annisette selv. 

9. november 2018

SIDE OM SIDE med politiker og journalist Hans Engell, der er aktuel med bogen "Lusepustere og slingrefise" om udødelige citater i dansk politik. 

31. oktober 2018

Mød retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen til en snak om deres nye bog "De 7 dødssynder". 

11. oktober 2018

Glæd dig til en aften i fantastisk selskab med Hella Joof, der er aktuel med bogen "Dage med mildhed, modgang og mirakler".

24. september 2018

Theis Ørntoft taler med Madame Nielsen om hendes nye bog, ”The monster”, der er en New York-gyser om det, der skal komme.

10. september 2018

Glæd dig til en spændende aften med Merete Pryds Helle og Kristina Sandberg, der begge er aktuelle med nye udgivelser 7. september: Merete Pryds Helle med den selvstændige efterfølger til ”Folkets skønhed”, ”Vi kunne alt”, og Kristina Sandberg med ”Liv for hver en pris”, der er sidste bog i serien om den hjemmearbejdende husmor Maj i Örnsköldsvik.

19. juni 2018

Glæd dig til en aften i litteraturens tegn, når forfatter Knud Romer gæster SIDE OM SIDE. Knud Romer er aktuel med sin nye roman "Kort over Paradis".

12. juni 2018

En sjov og underholdende aften med Peter Molde-Amelung og hans hustru Signe Molde om børnebogen "Dallas København". 

29. maj 2018

Bestsellerforfatteren Karin Slaughter interviewes denne aften af forfatter og journalist Helle Vincentz.

17. maj 2018

Multikunstneren Leif Sylvester i samtale med Peter Michael Hornung om kunst- og fotobogen "danmark og mig". 

24. april

Julia Lahme fortæller om sin nye bog "Damen i midten", der gennem Magasins vinduer giver os et indblik i en danmarkshistorie som overrasker og fascinerer; fra dengang et job i Magasin var et af de få mulige for kvinder, til dengang den første ferieuge blev introduceret.

11. april 2018

Puk Damsgård interviewes om hendes arbejde som korrespondent i Mellemøsten og hendes nyeste bog "Den sorte kat i Mosul".

1. marts 2018

Torsdag den 1. marts byder vi velkommen til sæsonens første SIDE OM SIDE. Mød bestsellerforfatter Leonora Christina Skov i samtale med forfatter og illustrator Christiane Hector om romanens og voksenbilledbogens evne til at formidle og fortælle om familien og familierelationer.

For både Leonora Christina Skov og Christiane Hector har den helt særlige mormors liv og død været en betydningsfuld del af barnebarnets opvækst og ungdom.

9. november 2017

Forfatteren Hanne-Vibeke Holst er tilbage med en højdramatisk samtidsroman om det moderne menneske på kanten af katastrofen. Som pesten er en stor fortælling om et af de værst tænkelige scenarier. Hvordan reagerer vi, hvis vi trues af en ødelæggende virus, der kan udrydde millioner?
Træffer vi de rigtige valg? Dette fortæller hun om sammen med interviewer Klaus Rothstein, der er kritiker og radiovært.

28. september 2017

Stylist Christina Wedel fortæller med en humoristisk og bramfri tilgang om sin nye bog og giver konkrete tips til at se godt ud (også efter de 45).

om side om side

SIDE OM SIDE hos Arnold Busck i Købmagergade er en hyggelig aften i godt selskab.

I de stemningsfulde omgivelser på Købmagergade vil der blive lagt op til samtale, diskussion og fortælling, når forfattere, debattører, interviewere og besøgende mødes SIDE OM SIDE på 1. sal. Hvert arrangement er bygget op omkring et tema eller en aktuel udgivelse, som danner rammen for en hyggelig og inspirerende aften.

Til dette tilbagevendende aftenarrangement vil der være mulighed for at købe en lille forfriskning i form af både kaffe, øl, vin og snacks hos Resso i stuen. Hvert arrangement vil vare omkring 45 minutter og starter kl. 17.00.

Arrangementerne er naturligvis gratis.

Varen blev lagt i din kurv