Side om side hos Arnold Busck i Købmagergade

SIDE OM SIDE hos Arnold Busck i Købmagergade er en hyggelig aften i godt selskab.

I de stemningsfulde omgivelser på Købmagergade vil der blive lagt op til samtale, diskussion og fortælling, når forfattere, debattører, interviewere og besøgende mødes SIDE OM SIDE på 1. sal. Hvert arrangement er bygget op omkring et tema eller en aktuel udgivelse, som danner rammen for en hyggelig og inspirerende aften.

Til dette tilbagevendende aftenarrangement vil der være mulighed for at købe en lille forfriskning i form af både kaffe, øl, vin og snacks hos Resso i stuen. Hvert arrangement vil vare omkring 45 minutter og starter kl. 18.00.

Arrangementerne er naturligvis gratis.

Programmet for 2018

SIDE OM SIDE holder sommerferie, men vi vender stærkt tilbage til august.

Vi arbejder på programmet, og vi glæder os til at byde velkommen til endnu flere fantastsiske aftner i godt selskab. 

 

Tidligere arrangementer

19. juni 2018

Glæd dig til en aften i litteraturens tegn, når forfatter Knud Romer gæster SIDE OM SIDE. Knud Romer er aktuel med sin nye roman "Kort over Paradis".

7. juni 2018

Olga Ravn i samtale med Leonora Christina Skov om "De ansatte", "Den, der lever stille", genrelitteratur og feminisme. 

24. maj 2018

Sara Omar interviewes om sin baggrund og opvækst, og om hvordan hun ser sin bog Dødevaskeren brugt i debatten i Danmark.

3. maj 2018

Kim Leine er aktuel med opfølgeren til den prisbelønnede "Profeterne i Evighedsfjorden". Denne aften interviewes Kim Leine af Signe Zacher Carlsen om den nye bog, "Rød mand/sort mand".

18. april 2018

Mød Jesper Wung Sung og hør ham fortælle om romanen "En anden gren", der er historien om Jespers egne oldeforældre. Bogen indbragte ham for nyligt De Gyldne Laurbær - Boghandlernes Litteraturpris. 

20. marts 2018

ABANDONED / FORLADTE STEDER I VERDEN

Mød Jan Elhøj og Morten Kirckhoff, der denne aften inviterer os med indenfor i en visuel verden af forladte steder, hvor tiden er gået i stå. 

 

23. november 2017

Imran Rashid og Anette Prehn kaster med et glimt i øjet et nådesløst blik på de (u)vaner vi har fået bygget op siden smartphonens indtog for bare 10 år siden.

Klik på banneret for at læse mere og tilmelde dig.

30. oktober 2017

Jan Grarup har i sin bog dokumenteret 3 årtiers død, ødelæggelse og menneskeskæbner forårsaget af krig. Denne aften gæster Jan Grarup SIDE OM SIDE i samtale med journalist Bo Søndergaard, der ofte har rejst med Jan Grarup rundt i verdens krigszoner.

Klik på banneret for at læse mere og tilmelde dig 

21. juni 2017

Vi har været så heldige at få besøg af Ritt Bjerregaard og Hanne-Vibeke Holst til denne SIDE OM SIDE – hvor de vil fortælle om bogen LIVSMODIGs tilblivelse og dykke ned i de mange emner i bogen.

1. juni 2017

4. maj 2017

28. marts 2017

2. marts 2017

2. februar 2017

24. november 2016

10. november 2016

12. juni 2018

En sjov og underholdende aften med Peter Molde-Amelung og hans hustru Signe Molde om børnebogen "Dallas København". 

29. maj 2018

Bestsellerforfatteren Karin Slaughter interviewes denne aften af forfatter og journalist Helle Vincentz.

17. maj 2018

Multikunstneren Leif Sylvester i samtale med Peter Michael Hornung om kunst- og fotobogen "danmark og mig". 

24. april

Julia Lahme fortæller om sin nye bog "Damen i midten", der gennem Magasins vinduer giver os et indblik i en danmarkshistorie som overrasker og fascinerer; fra dengang et job i Magasin var et af de få mulige for kvinder, til dengang den første ferieuge blev introduceret.

11. april 2018

Puk Damsgård interviewes om hendes arbejde som korrespondent i Mellemøsten og hendes nyeste bog "Den sorte kat i Mosul".

1. marts 2018

Torsdag den 1. marts byder vi velkommen til sæsonens første SIDE OM SIDE. Mød bestsellerforfatter Leonora Christina Skov i samtale med forfatter og illustrator Christiane Hector om romanens og voksenbilledbogens evne til at formidle og fortælle om familien og familierelationer.

For både Leonora Christina Skov og Christiane Hector har den helt særlige mormors liv og død været en betydningsfuld del af barnebarnets opvækst og ungdom.

9. november 2017

Forfatteren Hanne-Vibeke Holst er tilbage med en højdramatisk samtidsroman om det moderne menneske på kanten af katastrofen. Som pesten er en stor fortælling om et af de værst tænkelige scenarier. Hvordan reagerer vi, hvis vi trues af en ødelæggende virus, der kan udrydde millioner?
Træffer vi de rigtige valg? Dette fortæller hun om sammen med interviewer Klaus Rothstein, der er kritiker og radiovært.

28. september 2017

Stylist Christina Wedel fortæller med en humoristisk og bramfri tilgang om sin nye bog og giver konkrete tips til at se godt ud (også efter de 45).

14. juni 2017

Anders Stjernholm gæster SIDE OM SIDE denne aften – og tager et par af personerne med, der har deltaget i hans bog EFTERTRO

17. maj 2017

27. april 2017

16. marts 2017

16. februar 2017

17. november 2016

3. november 2016

Varen blev lagt i din kurv