Skoleklar

skoletasker til de mindste

Den første skoletaske

Hos Arnold Busck finder du et stort udvalg af skoletasker og rygsække til børn i alle aldre. Vi har her samlet alle de bedste skoletasker til børn af høj kvalitet, der alle er ergonomiske og specielt udviklet til at tilgodese dit barns behov. Hos Arnold Busck har vi fokus på de små og store rygge, der allerede fra første skoledag skal løfte mange kilo, og netop derfor er alle vores skoletasker udvalgt, så de er behagelige at have på og giver optimal støtte.

Skoletaskeguide: 6 gode råd

Skriveredskaber til de mindste

Skal dit barn starte i skole til sommer, og er I så småt begyndt at forberede den store dag? Så er indholdet til penalhuset et godt sted at starte, så dit barn kan blive fortrolig med at holde om blyanten eller farverne. Her har vi samlet alle de bedste skriveredskaber til de yngste børn, som snart skal starte i skole. Du finder blandt andet fine skrivesæt og farveblyanter fra Faber-Castell og lækre tusser til børn fra STAEDTLER og Djeco. 

Penalhus med indhold

Penalhuset er en lige så vigtig del af skoledagen, som skoletasken er. Der findes et hav af penalhuse i alverdens forskellige farver og med mønstre og motiver for alle. Leder du efter penalhus med indhold, så er de samlet herunder. Find alle vores penalhuse her.