BalanceBåd

LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Balancebåd fra PlanToys

Balancebåden udvikler finmotorikken.

Kast terningen og se, hvilken farve, du slår. Vælg så et dyr i samme farve. Den spiller, der kan placere dyrene med tangen og undgår, at det hele vælter, har vundet!

Sættet består af 6 par dyr, en terning og en tang.

Ideelt til 1-4 spillere.

Fra 3 år. 

PlanToys har gennem mere end 30 år arbejdet dedikeret og vedholdende på at udvikle produkter og aktiviteter, der kan bidrage positivt til vores jord. Ved at indføre best practices og videreudvikle legetøjsfremstilling og design er PlanToys ikke bare kendt for at være den første virksomhed, der fremstiller trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet. PlanToys er samtidig den førende virksomhed, der har skabt både nyt materiale og arbejdsprocesser som en del af deres nul-affalds-politik og mål.

PlanToys har udviklet sig med rødder i bæredygtig leg fra at være grøn til bæredygtig. Bæredygtig leg udgør det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. Vores børn vil vokse op med større viden og forståelse for, at respektere og bevare naturen ubeskadiget til fremtidige generationer og med en tro på en bedre verden. PlanToys har opnået anerkendelse i hele verden og har udbredt filosofien om naturlig æstetisk kvalitet i trælegetøj.

    • ISBN/EAN
      8854740051363

Varen blev lagt i din kurv