Ego - family

LEVERINGSTID:1 - 4 hverdage

Beskrivelse

EGO Family er familieudgaven af det klassiske EGO. Med spørgsmål og svarmuligheder stiller EGO Family på skift hver enkelt deltager i forskellige sjove, alvorlige eller skøre dilemmaer, som der skal tages stilling til. Det er så resten af deltagernes opgave at gætte på, hvad deltageren vælger at svare.

EGO Family er et spil, der først og fremmest er for sjov, men spillet giver også mulighed for at snakke om nogle af de ting og emner, man måske ikke får talt om i sin familie til hverdag. Derfor kan fis og ballade forhåbentlig kædes sammen med en smule alvor, når man spiller EGO Family og dermed skabe grobund for en helstøbt spiloplevelse for hele familien i skøn forening.

Spillet kan naturligvis også spilles sammen med gode venner og/eller deres børn.

Vinder af "Årets Familiespil" i 2016 - kåret af Legetøjsbranchens Fællesråd og valgt af 40 testfamilier og en stribe institutioner. EGO har i mange år været et populært selskabsspil for voksne, men nu er tiden kommet til, at børnene også kan være med. I dette spil kan ungerne faktisk spille med på HELT samme præmisser, som de voksne.

2-4 spillere

15-30 minutter

Fra 8 år

    • ISBN/EAN
      5704029000359