Hint

LEVERINGSTID:1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Årets voksenspil 2014

HINT er til dig, der søger et godt voksenspil, der kan hygges om, når børnene er lagt i seng. På grund af de mange forskellige kategorier i spillet, bliver HINT ved med at være sjovt rigtig længe, fordi udfordringerne oftest vil være nye fra gang til gang.

Start med at bestille HINT hjem her – så er basen for en god aften med underholdning og udfordring i alletiders selskab allerede lagt, og du kan begynde at overveje, hvem du ønsker at udfordre i de sjove kategorier, som HINT gemmer på.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor HINT er så populært, når du først har prøvet det sammen med vennerne eller familien.

Spil HINT, når I har gæster, og I rigtig kan hygge jer sammen om god mad eller et godt glas vin, imens spillet udfolder sig, eller udfordr familiens medlemmer til et underholdende selskabsspil, hvor hjernecellerne skal op i omdrejninger, og kreativiteten for alvor skal slippes løs. 

HINT er et moderne og innovativt selskabsspil for spillere over 15 år, og en stor fordel ved HINT er, at I kan være mange om at spille sammen, så alle får mulighed for at være med. Selve spillet handler om at kunne gætte rigtigt på det, som dine holdkammerater prøver at fortælle dig. Undervejs kommer I til både at skulle mime, tegne, nynne og tale om alt fra ”Lande der ikke findes længere” og ”Filmskurke” til noget så specifikt som ”Sange om kys” og ”Pizzafyld”. Der er således rigeligt med spøjse og udfordrende emner, som I kommer godt rundt om i jeres gætterier, og det kan næsten ikke undgås, at der kommer mange gode grin, og at I samtidig bliver klogere i løbet af spillet. For at klare sig bedst muligt, er det vigtigt, at dine holdkammerater er opmærksomme på dine hints, for der er altid noget, der ikke må gættes på. Glæd dig derfor til at finde ud af, om dine venner fatter et HINT, når det virkelig gælder.

HINT er et anderledes spil, der indbyder til godt samvær og underholdning i selskab med dem, du holder af. Der er således garanti for, at I får rørt lattermusklerne, og at I alle går glade fra et spil HINT – vindere eller ej.  HINT er et spil, der overrasker positivt, og som hurtigt vil blive en favorit hjemme på spilhylden.

 

4 eller flere spillere

45 minutter

Fra 15 år

 

    • ISBN/EAN
      5704339000292