Jeg har aldrig

LEVERINGSTID:1 - 4 hverdage

Beskrivelse

3 eller flere spillere

20 minutter

Fra 15 år

Jeg har aldrig... er et sjovt selskabsspil, der afslører vilde historier, pinlige hændelser og interessante hemmeligheder om dig og dine venner. Vær beredt på mere end 200 skøre, uheldige og helt uventede afsløringer. Du ser helt nye sider af dine venner.

Dæk op til en aften med masser af latter, gode historier og ikke mindst pinligheder. Reglerne er simple! Saml en gruppe venner og nogle festlige drinks, og så er I klar til at spille! Den første spiller trækker et kort og læser sætningen: "Jeg har aldrig..."

Det første udsagn kunne f.eks. være: "Jeg har aldrig glemt navnet på en af mine sexpartnere." Alle de deltagere, der rent faktisk har glemt et navn, skal herefter tage en tår alkohol. Legen bliver naturligvis sjovest, hvis deltagerne er klar til at afsløre et par detaljer om den pågældende indrømmelse. I stedet for alkohol kan der også bruges mønter eller point. Et tredje alternativ er at lade deltagerne række hånden op, når de "må lave en tilståelse".

Jeg har aldrig... er det perfekte spil, nårder skal gang i festen eller middagsselskabet. Det er samtidig en skøn gaveide.

    • ISBN/EAN
      7331672310061

Varen blev lagt i din kurv