Klask

LEVERINGSTID: 1 - 4 hverdage

Beskrivelse

”Et dynamisk spil for hele familien, der garanterer flere timers god underholdning, og som er produceret i bæredygtige materialer.” – Kasper, Arnold Busck Valby

 

KLASK er et helt nyt og anderledes brætspil, der styres og spilles via magneter. Spillet er hylende morsomt og kan få både små og store op ad stolen.

Spillet er lavet som en bane, med dybe 2 huller der fungerer som mål i hver ende, og 3 ”forhindringer”, i midten af banen, som er hvide magneter man helst ikke skal have tiltrukket med sin egen spiller. Ens egen spiller, er en sort magnet man styrer rundt med ved at holde på en stor magnet under spillepladen, der er forbundet til toppen af magneten oppe på banen. Spillet går ud på at man med sin mand/magnet skal spille den lille røde bold rundt på banen, forbi forhindringerne og modspilleren og ned i mål.

Det er hylende morsomt når modstanderens spiller pludselig slæber rundt på de hvide forhindringer, eller hvis man taber sin mand ned i målet – det sker nemlig tit hvis man bliver for ivrig i kampens hede.

2 spillere

5 minutter

Fra 5 år

 

    • ISBN/EAN
      6430031712827

Video

Varen blev lagt i din kurv