No Shit Sherlock

LEVERINGSTID:1 - 4 hverdage

Beskrivelse

No shit, Sherlock! er et vanvittigt hurtigt, skørt og grinagtigt spil. Spillerne bliver fra start tildelt figurkort, som de placerer med bagsiden opad foran sig. Samtidig placeres der på bordet en eller flere klodser – hvoraf kun den ene giver point – sammen med en stor lort (af træ!). Nu kan spillet starte. I hver runde trækkes der et opgavekort, som læses op fra start. Det kan eksempelvis hedde: "3 grønne ting". Deltagerne begynder nu på skift rundt om bordet, at vende et af deres figurkort og så snart, der er vendt figurkort nok til, at opgaven er løst, så handler det om at snuppe pointklodsen ude på bordet og for alt i verden at undgå den store lort. En af deltagerne ender altid med lorten og får derfor et lortepoint.

Når en af spillerne rammer sit femte lortepoint, så slutter spillet og det gøres op, hvem der har vundet flest "rigtige point".

Et hurtigt og skørt spil, der på grund af panik, misforståelser og manglende koordination mellem hjerne og bevægelse ALTID skaber en masse sjov og drilleri.

    • ISBN/EAN
      5704029000755