Partners

LEVERINGSTID:1 - 4 hverdage

Beskrivelse

Partners er en strategisk og endnu sjovere version af det klassiske LUDO. 

I Partners handler det om at få dine fire brikker i mål, som i det almindelige LUDO.

Når du har fået dine egne brikker i mål skal du hjælpe din partner med at få hans eller hendes brikker i mål - uden at snakke sammen, men ved hjælp af strategisk overblik. Når både du og din partner i mål med alle jeres brikker før modstanderholdet, har I vundet.

I modsætning til LUDO spiller I Partners ved hjælp af kort, der blandt andet kan fortælle, hvor mange felter I skaly rykke, om I kan få jeres brikker ud af "huset" eller om I skal bytte rundt på brikkerne på spillepladen. 

Partners er et sjovt og underholdende spil for 4 personer på to hold. 

Fra 8 år. 

Populært strategispil – Ludo med et twist

Brætspil er de senere år blevet umådeligt populære. Brætspilscafeer er kommet til rundt omkring i landet, og derhjemme i stuen spiller vi også som aldrig før. Et af de mest populære brætspil er Partners, der er et strategisk spil. Partners kræver snilde og strategiske overvejelser, men er også et spil, hvor held spiller en rolle. Og så er det et af de mest spillede voksenspil i Danmark.

Der er tit stor forskel på, om man foretrækker strategispil, spil, der kræver paratviden, tålmodighed eller noget helt tredje. Hvis det er førstnævnte, der er favoritten, er Partners et godt valg. Partners er nemlig strategi, når det er bedst! Man kan se spillet som en god blanding af Ludo og kortspil. Der er flere ligheder mellem Partners og det indiske Pachisi, som er det spil, Ludo stammer fra, men der er naturligvis forskellige twists. Som i Ludo handler Partners også helt overordnet set om, at man skal have sine brikker først i mål. Man kan også slå hinandens brikker hjem. Men herfra begynder Partners at afvige fra Ludo – og det er bestemt ikke noget, der gør brætspillet mindre underholdende. Tværtimod!
I modsætning til Ludo, der kan spores helt tilbage til før 1900-tallet, er Partners ikke et spil med mange år på bagen. Spillet udkom i 2013, men det er ikke desto mindre hurtigt blevet en favorit hos rigtig mange brætspilsentusiaster. Partners er blandt andet blevet kåret til Årets Spil.

Et spil for flere

Som navnet antyder, er Partners et spil for flere partnere og med det forstås, at man er sammen to og to. Når du skal spille, kræver det altså, at I er fire spillere. Når man spiller Partners er de grundige, strategiske overvejelser helt essentielle – men hvis ikke du og din partner har et godt samspil, bliver det svært at vinde. Det er med andre ord et spil, der handler om teamwork, og hvor strategi og samspil skal gå op i en højere enhed. En af de store fordele ved Partners er, at det er et spil for alle. Partners kan spilles af børn helt ned til 8 års-alderen, men er samtidig også underholdende for de voksne i familien. Et typisk spil Partners varer cirka en time, men har man de mindste med, skal man formentlig regne med, at spillet tager lidt længere tid. Hvis man allerede er bekendt med originalversionen af Partners, hvor man er i alt fire spillere, og derfor gerne vil have nye udfordringer, kan man prøve kræfter med den udvidede Partners +-version. I stedet for fire er man i dette spil seks deltagere, og holdene består af enten tre par á to personer eller tre hold med tre spillere i hver. Plus-udgaven er en naturlig fortsættelse af originalversionen, og altså et perfekt valg til dem, der gerne vil spille flere eller allerede har den originale udgave.

Hvis det populære og anmelderroste Partners-brætspil endnu ikke er en del af spilsamlingen derhjemme, kan du købe det her hos Arnold Busck. Der er mange timers underholdning i vente!

    • ISBN/EAN
      5704029000434