Magic Amonkhet Deck Builders Toolkit

Pris

199,95 kr.

Beskrivelse

Amonkhet Toolkit
I Amonkhet er heltene fra ”The Gatewatch” taget til planet Amonkhet i jagten på drage planeswalkeren Nicol Bolas. De forventer et mørkt og farligt sted men bliver overraskede over hvad de møder!
Amonkhet er første sæt i Amonkhet-blokken, der er inspireret af det gamle Egyptens mytologi og kultur, der er både guder, mumier og mytologiske væsener.

Amonkhet fokuserer på følgende mekanikker:
Exert – Når et creature med exert tapper/angriber må du vælge at exerte det. Hvis du gør untapper det ikke næste tur. Tilgengæld får man en ekstra bonus effekt.
Embalm –Når et Creatre med Embalm ligger i graven, kan man aktivere Embalm evnen ved at betale Embalmprisen.. Hvis man gør det, exiler man sit creature fra graven og laver en token der er en kopi af creaturet, pånær det nu er hvidt og er blevet en zombie tillige med dets andre creature typer.
Aftermath – Et Aftermath kort er et split-kort. Den øverste del kan man spille fra sin hånd. Den anden del, delen med Aftermath på, må man kun spille fra sin grav.
Cycling – Når et kort har cycling, må man betale cycling-prisen, discarde kortet fra sin hånd, og trække et nyt kort.
-1/-1 counters – Et andet tema i Amonkhet er -1/-1 counters. De gør de dyr de bliver lagt på, permanent mindre.

Deckbuilder’s Toolkit er en rigtigt god all-around startpakke, der sætter gang i din samling. Den indeholder 125 semi-tilfældigee basiskort,  4 booster packs fra nyere sæt , 100 basic lande, et regelsæt,  samt en guide til at bygge sine egne decks. Boksen selv er ideel til opbevaring.
 

    • ISBN/EAN
      0630509494477

Varen blev lagt i din kurv