Magic Challenger 2019 Deck

Pris

199,95 kr.

Beskrivelse

Magic Challenger decks er lavet til at være en nem adgang til at spille med i standard turneringer. Alle fire deck er kompetative direkte fra æsken af, men de har stadigvæk plads til forbedring. 

Hvert deck indeholder et deck på 60 kort og et tilhørende "sideboard" på 15 kort, som man kan supplere sit deck med til turneringer.

Der er fire forskellige decks i år. Deckene sælges separat. Ønskes et specifikt deck, bedes man kontakte os inden køb på: web@arnoldbusck.dk. OBS - prisen er per deck

De forskellige decks er: 

Deadly Discover - Deadly Discover er et sort/grønt deck der bygger på Explore mekanikken fra Ixalan. Decket forsøger at komme foran i spillet ved at have creatures der alle har en effekt når de kommer i spil, kombineret med en række magier til at dræbe modstanderens creatures.

Lightning Aggro - Dette er det røde "aggro" deck. Det er bygget til at slå modstanderen ud så hurtigt som muligt, med både hurtige creatures og magier der giver direkte skade.

United Assault - United Assault er det hvidt deck, der bygger på at samle en hær af små creatures til at slå modstanderen ihjel hurtigst muligt. I modsætningen til det røde deck forsøger det dog at forbedre dets egne creatures i stedet for at bruge direkte skade. 

Arcane Tempo - (Dette specifikke deck er desværre udsolgt) Det er et blåt/rødt deck der er baseret på at kaste en masse magier og gøre ens drager bedre og større.

På wizards hjemmeside, kan man se en fuld deckliste for alle decksne: https://magic.wizards.com/en/articles/archive/feature/challenger-decks-2019-03-18

    • ISBN/EAN
      630509793754