Magic hour of devastation planeswalker deck nissa

Pris

139,95 kr.

Beskrivelse

Magic the Gathering - Planeswalker Deck - Nissa Genesis Mage fra Hour of Devaststion.

Hour of Devastation Planeswalker Deck
Hour of Devastation er andet sæt i Amonkhet-blokken.
I Hour of Devastation er Nicol Bolas vendt tilbage til Amonkhet for at sætte sin onde plan i gang. Her har han vækket 3 andre guder, som han har korrumperet med sin magi. Kan vores helte forhindre ham i at nå sit mål?

I Hour of devstation optræder følgende mekanikker:
Eternalize – Eternalize er en evne et creature har. Når et creature med Eternalize er i graven, kan man aktivere dens Eternalize evne ved at betale Eternalize-prisen. Hvis man gør det, exiler man sit creature fra graven og laver en token, der er en kopi af sit creature, pånær at det nu er sort, 4/4 i stedet for hvad det var før, og en zombie, ud over de creature typer det havde før.
Afflict – Når et creature med afflict bliver blokkeret mister den der blokker det liv, svarende til størrelsen på afflict. F. eks. ved afflict 1 mister man et liv, ved afflict 2 mister man 2 liv, og så fremdeles.
Exert – Når et creature med exert tapper/angriber må du vælge at exerte det. Hvis du gør untapper det ikke næste tur. Tilgengæld får man en ekstra bonus effekt.
Aftermath – Et Aftermath kort er et split-kort. Den øverste del kan man spille fra sin hånd. Den anden del, delen med Aftermath på, må man kun spille fra sin grav.
Cycling – Når et kort har cycling, må man betale cycling-prisen, discarde kortet fra sin hånd, og trække et nyt kort.
-1/-1 counters – Et andet tema i Amonkhet er -1/-1 counters. De gør de dyr de bliver lagt på, permanent mindre.

Planeswalker Decks er det gode startpunkt for en ny spiller. Hver pakke indeholder et 60 korts deck, klar til at spille med og tematiseret omkring deckets planeswalker. Pakken indeholder desuden 2 Hour of Devastation Boosters at supplere sit deck med.

Se hele udvalget af Magic her>>

    • ISBN/EAN
      0630509515394nissa

Varen blev lagt i din kurv