Magic ixalan planeswalker deck jace

Pris

139,95 kr.

Beskrivelse

Ixalan Planeswalker Deck JACE
I Ixalan besøger vi kontinentet Ixalan på planet Ixalan. Her jagter alle den forsvundne by Orazca, hvor et ældgammelt object kaldet ”the immortal sun” skulle befinde sig. Jace vågner op og har mistet sin hukommelse og slår sig sammen med sin tidligere rival gorgon planeswalkeren Vraska, der er sendt efter ”the Immortal sun” af drage planeswalkeren Nicol Bolas.
Ixalan er meso-amerikansk inspireret med et fokus på fire creature-typer: Dinosaur, Vampyrer, Pirater og Merfolks.
I Ixalan møder vi følgende Mekanikker:
Enrage – Enrage er en evne der sker, hver gang creaturet får i skade, også selvom det skulle dø af skaden.
Raid – Ved Raid gør creaturet eller magien noget mere, hvis du har angrebet denne tur.
Explore – Når et creature med Expore kommer i spil viser man det øverste kort i sit deck. Hvis det er et land, tager man det op på hånden. Hvis det ikke er et land, får ens creature en +1/+1 counter på, og man må herefter vælge om kortet skal blive liggende på toppen af sit deck, eller om det skal puttes i graven.
Vehicles – Vehicles  er artifacts der bliver til creatures når man ”crew”er dem. For at ”crew” et vehicle skal man tappe creatures der tilsammen har samme power eller mere end crew kosten. F.eks. ved Crew 1, skal man tappe creatures der har tilsammen 1 eller mere i power.
Dobbeltsidede kort – Dobbeltsidede kort, eller transform kort, er tilbage. Det er kort hvor man spiller forsiden, og når opfylder forskellige betingelser (de står på kortene) kan man transformerer dem ved at vende dem om og så spille med bagsiden.
Treasures – Der er flere kort der laver treasures. Et treasure, er et artifact man kan sacrifice for at få en mana af en hvilken som helst farve.

Planeswalker Decks er det gode startpunkt for en ny spiller. Hver pakke indeholder et 60 korts deck, klar til at spille med og tematiseret omkring deckets planeswalker. Pakken indeholder desuden 2 Ixalan Boosters at supplere sit deck med.
 

    • ISBN/EAN
      0630509545827jace

Varen blev lagt i din kurv